Projekt reformy prawa na temat miejsc i czasów świętych oraz kultu Bożego - Góralski, Wojciech (Prawo Kanoniczne, 1979)
Hoc in articulo auctor refert schema novi iuris De locis et temporibus sacris deque cultu divino, quod a Pontificia Commissione Codici Iuris Canonici recognosoendo sub titulo supramemorato ptroponitur. In prima parte dicitur de locis sacris, in secunda — de temporibus sacris, in tertia — de cultu divino. Ex studio novi schemałis aipparet quod plures can ones, immo et quidam tituli C.I.C. omittuntur, ita ut tota materia in 72 tantum canones distributa sit. In ordinatione systematica novi Codicis haec materia erit pars II libri IV, qui De Ecclesiae munere santificandi inscribitur.