Zarządzenia posynodalne Biskupa Łomżyńskiego. Zarządzenia. Dekrety. Instrukcje. Statuty. Regulaminy, Łomżyńska Kuria Diecezjalna, (red.) ks. T. Śliwowski, ks. S. Gawryś, ks. J. Krupka, Łomża 2011, ss. 331 - GÓRALSKI, WOJCIECH (Prawo Kanoniczne, 2012)