Przystosowanie konstytucji zakonnych do zarządzeń soborowych i posoborowych - Kałowski, Julian (Prawo Kanoniczne, 1980)
In p raesen ti elab oration e auctor certiorem facit Lectorem Polonumde Schenjaite in Commentamio pro reli'giioisiis et mAssiomairiis 59/1978/191 — 200 tyipis im presso aid inistruendois reliigiosos iin eorum constitutionibus' novo iuri accommodanidis spectanti. Eum in finem positae suint aitque exipliicaitae qiuaetiotraes hae: de votis reliigiosoruim in genere et in specie, de vita commiuni, de vita orationis, de apoistolatu, de regimine in genere et in specie, nec non de administratione bonorum temperaliaim