Rola badań diagnostyki laboratoryjnej w procesie leczenia (Konwersatorium: Medycyna na miarę człowieka) - Owczarek, Henryk; Augustynowicz, Anna (Studia Ecologiae et Bioethicae, 2009)
Abstract is not available