Ks. Zbigniew Wanat, Hipokrates i sumienie. Teologiczny aspekt formacji moralnej pracowników służby zdrowia, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2019, s. 373. - Cichosz, Wojciech (Studia Gdańskie, 2019)
Ks. Zbigniew Wanat, Hipokrates i sumienie. Teologiczny aspekt formacji moralnej pracowników służby zdrowia, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2019, s. 373.