Sprawozdanie z działalności Centrum Myśli bł. Stefana Wyszyńskiego – Ośrodka Dokumentacji Studiów nad Osobą i Nauczaniem Stefana Kardynała Wyszyńskiego – Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie za lata 2021-2023 - Bednarczyk, Rafał (Studia Prymasowskie, 2024)
Sprawozdanie Dyrektora Centrum Myśli bł. Stefana Wyszyńskiego.