Recenzje i Kronika WT - Dziuba, Andrzej; Nieścior, Leon; Bardski, Krzysztof; Babiński, Jarosław; Bednarczyk, Rafał (Studia Theologica Varsaviensia, 2018)
Recenzje: Penitenzieria Apostolica, Guida all’Esame di Coscienza (bp Andrzej F. D z i u b a ), Ks. Józef G r z y w a c z e w s k i, The Biblical Idea of Divine Mercy in the Early Church (ks. Leon N i e ś c i o r ), Fleur S. H o u s t o n, You Shall Love the Stranger as Yourself. The Bible, Refugees and Asylu, (ks. Krzysztof B a r d s k i ), Enrique Bonete P e r a l e s, Filósofos ante Cristo (ks. Jarosław B a b i ń s k i ), Teresa Leonarda K u n i s z e w s k a MSF, Pedagogia i apostolstwo błogosławionej Bolesławy Lament (1862-1946) (bp Andrzej F. D z i u b a ). Kronika Wydziału Teologicznego UKSW (ks. Rafał B e d n a r c z y k )