Sprawozdanie ze spotkania z cyklu Economic Lunchtime Seminars pt. Global impact of the coronavirus epidemic - Krzemińska, Marta (Uniwersyteckie Czasopismo Socjologiczne, 2020)
17 grudnia 2020 r. o godz. 15:00 rozpoczęło się kolejne spotkanie z cyklu Economic Lunchtime Seminars zatytułowane Global impact of the coronavirus epidemic. Moderatorem spotkania był dr inż. Piotr Komorowski z Katedry Finansów Wydziału Społeczno-Ekonomicznego UKSW, zaś prelegentem gościnnym – amerykański prawnik i ekonomista, profesor Karl William Viehe z George Washington University i New York University. Ze względu na reżim sanitarny związany z panującą pandemią koronawirusa spotkanie odbyło się w trybie zdalnym, za pośrednictwem platformy Zoom.