Sprawozdanie ze spotkania z cyklu „Economic Lunchtime Seminars” pt. Moldova’s competitiveness: tendencies, challenges and SMEs difficuties - Gardian, Aleksandra (Uniwersyteckie Czasopismo Socjologiczne, 2021)
Zgodnie z tradycją ugruntowaną na Wydziale Społeczno-Ekonomicznym UKSW w czwartek, 28 stycznia 2021 r., odbyło się kolejne spotkanie z cyklu „Economic Lunchtime Seminars”, które – po sukcesie grudniowego seminarium – było wyczekiwane nie tylko przez organizatorów i pracowników naukowo-dydaktycznych Wydziału, lecz również przez studentów. Frekwencja na spotkaniu była co prawda mniejsza, ale zapewne było to spowodowane zbliżającą się sesją egzaminacyjną, do której przygotowanie się było dla studentów priorytetem.