Formacja Integralna człowieka - realizacja głównego celu telewizji internetowej - Kałużyńska Tyburska, Marlena (Warszawskie Studia Pastoralne, 2017)
Celami telewizji internetowej są nie tylko rozrywka, zabawa i informacja. Przed współczesną telewizją internetową stają dużo wyższe i ważniejsze cele. Formacja integralna, czyli kształtowanie postaw człowieka. Media, będąc nieodzownym towarzyszem w życiu codziennym, muszą odgrywać również pozytywne role w kształtowaniu postaw odbiorcy. artykuł zawiera przykłady i rozwiązania odpowiedzialności za przekaz medialny.