„Reżyserując, od razu widzę”. Filip Bajon w rozmowie z Izabelą Tomczyk-Jarzyną (część II) - Tomczyk-Jarzyna, Izabela (Załącznik Kulturoznawczy, 2021)
Filip Bajon w rozmowie z Izabelą Tomczyk-Jarzyną (część II)