O „Dzienniku roku chrystusowego” Jacka Dehnela – z autorem rozmawia Maciej Woźniak Dziennik jako wola i niewydarzenie - Woźniak, Maciej (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
O „Dzienniku roku chrystusowego” Jacka Dehnela – z autorem rozmawia Maciej Woźniak Dziennik jako wola i niewydarzenie