Międzynarodowa konferencja semiotyczna „Znak – Myśl – Słowo – Dzieło”, Łódź 24–27 maja 2015 r. - sprawozdanie - Jankowska, Małgorzata (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Międzynarodowa konferencja semiotyczna „Znak – Myśl – Słowo – Dzieło”, Łódź 24–27 maja 2015 r.