Seminarium w ramach festiwalu filmowego WAMA Film: „Muzułmanie i Polacy”- sprawozdanie - Wróblewska, Anna (Załącznik Kulturoznawczy, 2015)
Seminarium w ramach festiwalu filmowego WAMA Film: „Muzułmanie i Polacy”