Kultura, czyli najmniej kochane dziecko w rodzinie - Wróblewska, Anna (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
KULTURA, CZYLI NAJMNIEJ KOCHANE DZIECKO W RODZINIE Z DR MONIKĄ SMOLEŃ-BROMSKĄ ROZMAWIA ANNA WRÓBLEWSKA