Nasze zmagania o wizualność (nie tylko) w nauce. Sprawozdanie z konferencji „Fotoesej – testowanie granic gatunku” - Pawłowska-Jądrzyk, Brygida; Marcin, Jewdokimow (Załącznik Kulturoznawczy, 2023)
Brygida Pawłowska-Jądrzyk, Marcin Jewdokimow - sprawozdanie z konferencji Nasze zmagania o wizualność (nie tylko) w nauce. Sprawozdanie z konferencji „Fotoesej – testowanie granic gatunku”