O USTAWACH, UCHWAŁACH SENATU I ZAKORZENIONYM ZWYCZAJU 3 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O USTAWACH, UCHWAŁACH SENATU I ZAKORZENIONYM ZWYCZAJU 3 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ