Prawo rzymskie. Repetytorium. Pod redakcją naukową Pauliny Święcickiej-Wystrychowskiej Zakamycze, Kraków 2004, ss. 316 - Palmirski, Tomasz (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Prawo rzymskie. Repetytorium. Pod redakcją naukową Pauliny Święcickiej-Wystrychowskiej Zakamycze, Kraków 2004, ss. 316