Międzynarodowa konferencja romanistów. Małżeństwo. Ideał - prawo – praktyka Warszawa 24 kwietnia 2004 roku - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Międzynarodowa konferencja romanistów. Małżeństwo. Ideał - prawo – praktyka Warszawa 24 kwietnia 2004 roku