V Lubelskie Sympozjum nt. prawa karnego w starożytności - Contra leges et bonos mores. Przestępstwa obyczajowe w starożytnej Grecji i Rzymie - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
V Lubelskie Sympozjum nt. prawa karnego w starożytności - Contra leges et bonos mores. Przestępstwa obyczajowe w starożytnej Grecji i Rzymie