Ewa Gajda [oprac.], Wybór źródeł do nauki prawa wyznaniowego, Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa Dom Organizatora, Toruń 2004, ss. 423 - Borecki, Paweł (Zeszyty Prawnicze, 2017)
Ewa Gajda [oprac.], Wybór źródeł do nauki prawa wyznaniowego, Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa Dom Organizatora, Toruń 2004, ss. 423