[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O SPRZENIEWIERZENIU, ŚWIĘTOKRADCACH I ZATRZYMUJĄCYCH [PIENIĄDZE PUBLICZNE]. 13 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Dębiński, Antoni (Zeszyty Prawnicze, 2017)
[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O SPRZENIEWIERZENIU, ŚWIĘTOKRADCACH I ZATRZYMUJĄCYCH [PIENIĄDZE PUBLICZNE]. 13 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ