DOROTA BUGAJNA-SPORCZYK, EWA DZBEŃSKA, IZABELLA JANSON, MARIA SZTEKIER-ŁABUSZEWSKA, Fundacje i stowarzyszenia. Prawo i praktyka, Wydawnictwo Zrzeszenia Prawników Polskich, Warszawa 2005, ss. 527 - Palmirski, Tomasz (Zeszyty Prawnicze, 2017)
DOROTA BUGAJNA-SPORCZYK, EWA DZBEŃSKA, IZABELLA JANSON, MARIA SZTEKIER-ŁABUSZEWSKA, Fundacje i stowarzyszenia. Prawo i praktyka, Wydawnictwo Zrzeszenia Prawników Polskich, Warszawa 2005, ss. 527