RENATA ŚWIRGOŃ-SKOK, Nieruchomość i zasady akcesji według prawa rzymskiego, Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, Rzeszów 2007, ss. 196 - Zabłocki, Jan (Zeszyty Prawnicze, 2017)
RENATA ŚWIRGOŃ-SKOK, Nieruchomość i zasady akcesji według prawa rzymskiego, Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, Rzeszów 2007, ss. 196