WYKŁAD PROF. GERHARDA THÜRA PT. WARDS AND GUARDIANS IN ATHENIAN LAW , KRAKÓW 20 LISTOPADA 2007 ROKU - Jońca, Maciej (Zeszyty Prawnicze, 2017)
WYKŁAD PROF. GERHARDA THÜRA PT. WARDS AND GUARDIANS IN ATHENIAN LAW , KRAKÓW 20 LISTOPADA 2007 ROKU<br style="font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px;" />