JOANNA MISZTAL-KONECKA, MONIKA WÓJCIK, Rzymskie prawo prywatne. Kazusy i ćwiczenia, Wydawnictwo LexisNexis, Warszawa 2007, ss.192 - Palmirski, Tomasz (Zeszyty Prawnicze, 2017)
JOANNA MISZTAL-KONECKA, MONIKA WÓJCIK, Rzymskie prawo prywatne. Kazusy i ćwiczenia, Wydawnictwo LexisNexis, Warszawa 2007, ss.192