O OSOBACH ‘SUI IURIS’ I ‘ALIENI IURIS’. 6 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2017)
O OSOBACH ‘SUI IURIS’ I ‘ALIENI IURIS’. 6 TYTUŁ 1 KSIĘGI DIGESTÓW, TEKST − TŁUMACZENIE − KOMENTARZ