Digesta seu Pandectae, tomus II, liber XVI-XXXV, fragmenta selecta. Digesta neboli Pandekty, svazek II, kniha XVI-XXXV, vybrané části”, red. Michal Skřejpek, Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, Praha 2019, ISBN 978-80-246-4332-8, ss. 748 - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2020)
.