CZYM SĄ ‘FAVISAE CAPITOLINAE’ I CO NA TEMAT TEGO TERMINU ODPISAŁ MAREK WARRON NA PYTANIE SERVIUSA SULPICIUSA. AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 2,10 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2022)
.