[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O BEZPRAWNYCH ZABIEGACH WYBORCZYCH. 14 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Dębiński, Antoni (Zeszyty Prawnicze, 2017)
[KOMENTARZ] DO USTAWY JULIJSKIEJ O BEZPRAWNYCH ZABIEGACH WYBORCZYCH 14 TYTUŁ 48 KSIĘGI DIGESTÓW TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ