CO POWIEDZIAŁ GAIUS FABRICIUS O CORNELIUSIE RUFINUSIE, CZŁOWIEKU CHCIWYM, O POWOŁANIE KTÓREGO NA KONSULA JEDNAK ZADBAŁ, CHOCIAŻ GO NIENAWIDZIŁ I BYŁ MU WROGI AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 4,8 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Tarwacka, Anna (Zeszyty Prawnicze, 2024)
.