Zaloguj
Zarejestruj
Zaloguj
Język Polski
Język Polski
English
Planowany numer
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Zespół redakcyjny
Rada Naukowa
Recenzenci
Polityka prywatności
Procedura recenzowania
Etyka publikacyjna
Dla Autorów
Wytyczne dla autorów
Zasady redakcyjne
Wzory formularzy
Kontakt
Opublikowane:
2
2023-12-30 — zaktualizowane 2024-01-16
Wersje
2024-01-16 - (2)
2023-12-30 - (1)
Nr 7 (2023)
Od Redakcji
Anna Czyż
, Agnieszka Skrodzka
Inne teksty tego samego autora
Agnieszka Skrodzka,
Wątki masońskie w sztuce na dworze Stanisława Augusta
,
Artifex Novus: Nr 2 (2018): Numer tematyczny: Stulecie odzyskania niepodległości przez Polskę
Agnieszka Skrodzka,
Sprawozdanie z konferencji naukowej ku czci ks. prof. Janusza St. Pasierba i uroczystości wręczenia nagrody Jego imienia
,
Artifex Novus: Nr 2 (2018): Numer tematyczny: Stulecie odzyskania niepodległości przez Polskę
Agnieszka Skrodzka,
Portrait of Franciszek Piłsudski as a Knight of the Order of Divine Providence. An overview of an award related to the abduction of King Stanisław August
,
Artifex Novus: Nr 7 (2023): Numer tematyczny: Wilno i Wielkie Księstwo Litewskie
Agnieszka Skrodzka,
Relacja z I Interdyscyplinarnego Kongresu Badań nad Cmentarzami
,
Artifex Novus: Nr 6 (2022): Numer tematyczny: Sztuka sprzeciwu
Szczegóły
Statystyki
Autorzy
Pobierz pliki
PDF
Zasady cytowania
Formaty cytowań
ACM
ACS
APA
ABNT
Chicago
Harvard
IEEE
MLA
Turabian
Vancouver
Pobierz cytowania
Endnote/Zotero/Mendeley (RIS)
BibTeX
Czyż, A., & Skrodzka, A. (2024). Od Redakcji.
Artifex Novus
, (7), 1–2. Pobrano z https://czasopisma.uksw.edu.pl/index.php/an/article/view/13701 (Original work published 30 grudzień 2023)
Cited by / Share
PDF Download
Article views
Anna Czyż
a.czyz@uksw.edu.pl
https://orcid.org/0000-0001-7923-1204
Afiliacja:
IHS UKSW w Warszawie Polska
Agnieszka Skrodzka
https://orcid.org/0000-0003-4627-7454
Afiliacja:
IHS UKSW w Warszawie Polska
Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.
Odrzuć
Akceptuj