Opublikowane: 2023-09-29

Sztuka kulinarna jako nowy przemysł kreatywny

Małgorzata Oszup-Rawicz
Załącznik Kulturoznawczy
Dział: Artykuły
https://doi.org/10.21697/zk.2017.4.07

Abstrakt

The authoress puts up a thesis that certain ways of preparing, serving and consuming food have the qualities of classifying them as belonging to the sphere of art. Going further in her analysis places culinary amongst the creative industries, in the area where art meets economics. The authoress reachesout to various sources and presents a wide variety of theories, opinions as well as facts that support her thesis.

Słowa kluczowe:

culinary, creative industry, cultural management, famous chefs

Pobierz pliki

Zasady cytowania

Oszup-Rawicz, M. (2023). Sztuka kulinarna jako nowy przemysł kreatywny. Załącznik Kulturoznawczy, (4), 149–176. https://doi.org/10.21697/zk.2017.4.07

Cited by / Share

Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.