Opublikowane: 2016-09-20

Peter Singer, Jim Mason, Etyka a to, co jemy, przekład Elżbieta De Lazari, pod redakcją językową Doroty Bojarskiej-Lis i Krystyny Podhajskiej, Wydawnictwo Czarna Owca, Warszawa 2012, stron 472

Iga Pastuszek
Studia Ecologiae et Bioethicae
Dział: Artykuły recenzyjne
https://doi.org/10.21697/seb.2015.13.4.10

Pobierz pliki

Zasady cytowania

Pastuszek, I. (2016). Peter Singer, Jim Mason, Etyka a to, co jemy, przekład Elżbieta De Lazari, pod redakcją językową Doroty Bojarskiej-Lis i Krystyny Podhajskiej, Wydawnictwo Czarna Owca, Warszawa 2012, stron 472. Studia Ecologiae Et Bioethicae, 13(4), 223–228. https://doi.org/10.21697/seb.2015.13.4.10

Cited by / Share


Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.