Login
Login
English
English
Italiano
Język Polski
About
Editorial Team
General Information
Aim and mission of the Journals
Topical Scope of the Journals
Sections
Review Procedure
Guidelines for Reviewers
Evaluation Criteria for Reviewed Texts
Rules of Conduct in the Event of Authors’ Unethical Pract
Publication Schedule
Reviewers Team
Rules of Publishing Ethics
Editor-in-chief and Editors’ Responsibilities
Author’s Responsibilities
Reviewer's Responsibilities
Ghostwriting Firewall
Archives
Current
Information for Authors
General Information
Editorial and Technical Information
Quotation Rules
Open Access Policy
Copyright Policy
Contact
-
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
All
K
Radomiński, Konrad Stefan
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
A
Radwan, Arkadiusz
, Instytut Allerhanda; Uniwersytet Witolda Wielkiego w Kownie (VMU); Społeczna Akademia Nauk w Łodzi
J
Raglewski, Janusz
, Uniwersytet Jagielloński
A
Reda, Anna
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Reda-Ciszewska, Anna
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Reda-Ciszewska, Anna
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
M
Rizzi, Mariagrazia
, Università degli studi di Milano-Bicocca
Ł
Rosiak, Łukasz
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Rosiak, Łukasz
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Rosiak, Łukasz
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
K
Roszewska, Katarzyna
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
W
Rozwadowski, Władysław
, Wyższa Szkoła Menedżerska w Legnicy
S
Rubisz, Szymon
, Politechnika Śląska w Gliwicach
Rubisz, Szymon
, Politechnika Śląska w Gliwicach
J
Rudnicki, Jan
, Uniwersytet Warszawski
Z
Rudnicki, Zbigniew B.
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego
Rudnicki, Zbigniew B.
, Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
Ł
Rupniak, Łukasz
B
Ruszkiewicz, Beata
, Uniwersytet Gdański
O
Rybak-Karkosz, Olivia
, Uniwersytet Śląski
N
Rycko, Nikodem
, Uniwersytet Warszawski
1 - 21 of 21 items
This website uses cookies for proper operation, in order to use the portal fully you must accept cookies.
Reject
Accept